Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Borde-/bænkesæt

- Vores serier af uderumsmøbler er skabt til at blive brugt - både vedligeholdelsesfrie og rengøringsvenlige. Grafitti fjernes nemt på højtrykslaminat. Sol og vind vil gradvist ændre træets farve til sølvgrå og over-fladens ruhed. Ønskes en bevarelse af den gyldne glød og en glat overflade, anvendes fint sandpapir + olie 1 x årligt. Alle emner kan erstattes individuelt i tilfælde af vandalisme.

Plateau Picnic

Plateau Picnic bord-bænke-serien fremstår som et meget stramt og nærmest grafisk møbel med stærke rødder i Skandinavisk designtradition. Form og størrelse giver mange siddepladser i en social formation. Stærke materialer, som betyder at det ikke kræver vedligehold udover vand/sæbe. 

Designet i 3 modeller, med indtænkt tilgængelighed, for at tilgodese alle brugere. En funktionel og æstetisk løsning opnås ved kombination af modellerne. I sin grundform er Plateau Picnic-O et bord med integreret bænk, hvor bænken omkranser hele bordet og giver plads til op til 10-12 personer.

Platau Picnic-O

(10 - 12 personer)

Platau Picnic-L

(8 - 10 personer)

Platau Picnic-I

(6 - 8 personer, inkl. 2 kørestole)

Miramondo Picnic

Nu er højbordet også flyttet ud i det urbane miljø! Et vedligeholdelsesfrit sidde-, spise- og kommunikationsmøbel i 3 forskellige højder, som gør det velegnet til både børn, unge og voksne – til skoler, pauseområder, rastepladser, grønne områder og parker.

Med 17 farver og 3 forskellige højder, giver Miramondo Picnic flotte og funktionelle muligheder for at skabe dynamik og liv i miljøet. 

Bordplade / sæde i robust, flerlags indfarvet 11 mm højtrykslaminat i 17 farver. Meget UV- og vejrbestandigt og solid mekanisk kvalitet og holdbarhed. Stel i varmgalv. stål, pulverlakeret med struktur, stålgrå pulverlak. Nærmeste farvekode RAL 7024.

Superfine Outline

De overordnede stålbånd danner profilen/sidepaneler på Superfine bord/bænk. 

Sæder og bordplade i højtrykslaminat er tilført et buk på den ene side, som giver en god siddekomfort. Inspireret fra de traditionelle langborde er sæderne også helt slanke. Deres afstand fra bordpladen er afstemt, så man kan stå komfortabelt mellem dem og samtidig opnå en god siddekomfort. Velegnet til brug i skolegårde og parker.

Sæde/bordplade er i robust, flerlags og indfarvet 8 mm højtrykslaminat i 5 farver. Meget UV- og vejrbestandigt og solid mekanisk kvalitet og holdbarhed. Stel i varmgalvaniseret stål, pulverlakeret med struktur, stålgrå pulverlak. Nærmeste farvekode RAL 7024.

Langbordet

Langbordet er en ny-fortolket form af det traditionelle langbord og picnic-sæt. 

Et sidde-, spise- og kommunikations-bord, inspireret af de lange rækker af borde og bænke, brugt ved de traditionelle høstfester og ølfestivaler. Giver nem adgang via 4 indgange til 4, 6, 8 eller 10 pladser. Bænken leveres i 2 længder: 2400 mm (6 pers.) og 3000 mm (8 pers.).

Stel/ben er enten i varmgalvaniseret stål eller varmgalvaniseret + lakeret hvid. Bordplade og sæder er i Iroko hårdtræ (FSC® 100%) eller H.O.T. træ. Træet kræver ikke vedligehold. Sol og vind vil gradvist ændre træfarven til sølvgrå, og overfladen ru.  

Rundbordet

Rundbordet er et sidde-, spise- og kommunikations-bord, hvor de 4 sæde-kvadranter kan højdejusteres. Der er et niveau for voksne, små og høje børn, eller bænken kan bruges som en forlængelse af bordpladen. 8-12 pladser i fornemt selskab.

Det sociale element er en stærk faktor i skabelsen af Rundbordet, som med sin form i sig selv nedbryder hierarkiet omkring sig. Alle ansigter vendes mod midten og ingen er gemte eller hensat til hjørnet, ligesom høj og lav alle imødekommes med de justerbare siddehøjder integreret i benene.

Stellet er i varmgalvaniseret stål. Bordpladen i Iroko hårdtræ (FSC 100%) + rustfri stålplade. Dimension på Ø1460/2300mm / H750mm og fås med ryglæn i varmgalvaniseret stål (2 eller 4 stk.), med parasol, og hvide eller blå hynder.