Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Betonplinte/-pullerter

Obstruct

Obstruct betonplinte indrammer gader, pladser og midlertidige arrangementer, hvor der er behov for at skabe tryghed, uden at skæmme bybilledet.

En organisk betonplint med 3 sammenhængende øer, retningsløse og opsat i formationer skaber den mindre rum eller stier mellem produkterne.

Formen og højden på 55 cm indbyder til ophold. Understøtter et levende og inviterende byrum, og kan erstatte de nuværende betonværn, der placeres i byens gader som midlertidige hastighedsdæmpende foranstaltninger.

Obstruct behøver ikke fiksering i terræn. Dens mobilitet giver mulighed for at sikre midlertidige begivenheder, events, møder og andre områder, hvor der er behov for trafikregulering og ønske om at forebygge terror.

Chicane

Chicane er en betonpullert formet som en ellipseformet kegle. Velegnet til opsætning i formationer og repetitioner, så der opnås adgangshindring. 

Påkøres Chicane, vælter den, men ruller ikke grundet formen og vil kile sig fast under køretøjet. Nem opstilling og flytning via indstøbt løftemulighed i toppen eller udsparinger i bunden.   

Jello

Jello er byrumselementet, der er svært at sætte i bås – i mere end én forstand.

Jello er et skulpturelt mix mellem en robust pullert, hvileplads, samlingssted og cykelparkering, der tilsammen udgør et multifunktionelt byrumselement, der skaber dynamik og fleksibilitet til det moderne dynamiske byrum.

Med sin robuste form kan Jello fra out-sider modstå forskellige vejrforhold, hvilket er ideelt for sin brug som fx cykelparkering, hvor der er plads til 10 cykler.

Jello fra Outsider er et moderne og unikt byrumselement, der også kan fungere som blikfang i udendørs områderne.

Jello leveres også i en version "Jello SUN" med LED lys - se under Cykelparkering!