Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bænke og plinte

- Vores serier af uderumsmøbler er skabt til at blive brugt - både vedligeholdelsesfrie og rengøringsvenlige. Grafitti fjernes nemt på højtrykslaminat. Sol og vind vil gradvist ændre træets farve til sølvgrå og overfladens ruhed. Ønskes en bevarelse af den gyldne glød og en glat overflade, anvendes fint sandpapir + olie 1 x årligt. Alle emner kan erstattes individuelt i tilfælde af vandalisme.

Superfine Bænk

Superfine bænken er et sandt kunstværk og især materialerne er med til at gøre den eftertragtet og den kan præge parker, offentlige miljøer og sågar stier i bybilledet.

Hvor træ ofte er fugtigt og metal ofte er koldt eller varmt, er bænken i højtrykslaminat et nyt innovativt materiale uden disse ulemper. Med brug af højtrykslaminatet får Superfine bænken flere muligheder i f.eks. forskellige farver - og samtidig er den vedligeholdelsesfri, da dette stærke materiale sikrer en robust og effektiv beskyttelse.

Sæde og ryg er i robust, flerlags og indfarvet 8 mm højtrykslaminat i 5 farver. Meget UV- og vejrbestandigt og i solid mekanisk kvalitet og holdbar-hed. Stel i varmgalvaniseret stål, pulverlakeret med struktur, stålgrå pulverlak. Nærmeste farvekode RAL 7024. 

Bænken leveres med/uden armlæn i 3 længder: 730/1330/1950 mm. Kan parres sammen som én lang bænk eller sammen med bordet og plinten i Superfine-familen. Alle emner kan erstattes individuelt i tilfælde af vandalisme.

Superfine Plint

Oplev kvalitetsplinten af højtrykslaminat, Superfine Plint. Her får I en plint af høj kvalitet, der er særdeles velegnet til at stå på udendørsområder som kræver næsten ingen vedligeholdelse. 

Superfine Plinten er produceret med et minimalt design og solid konstruktion, der samtidig kan fås i flere farver for et mere dynamisk og kreativt gadebillede.

Sæde/ryg i robust, flerlags og indfarvet 8 mm højtrykslaminat i 5 farver. Meget UV- og vejrbestandigt og solid mekanisk kvalitet og holdbarhed. Stel i varmgalvaniseret stål, pulverlakeret med struktur, stålgrå pulverlak. Nærmeste farvekode RAL 7024. 

Plinten leveres i 3 længder: 730/1330/1950 mm Kan parres sammen som én lang plint eller sammen med bordet og bænken i Superfine-familen. Alle emner kan erstattes individuelt i tilfælde af vandalisme. 

Superfly Bænk

Inspireret af foldet papir står Superfly bænken let og stramt, næsten svævende i mødet mellem siddeflader og stel. 

På trods af dette ambitiøse udtryk, er den reelt konstrueret tungere og mere stabil, møntet på livet udendørs, året rundt.

Moderne teknologi og materialer muliggør et så robust element, præsenteret så enkelt.

Sæde/ryg i robust, flerlags og indfarvet 11 mm højtrykslaminat i 9 farver. Meget UV- og vejrbestandigt, stor stivhed og mekanisk holdbarhed. Stel i varmgalvaniseret stål, pulverlakeret med struktur, stålgrå pulverlak. Nærmeste farvekode RAL 7024.

Bænken leveres med/uden armlæn i 2 længder: 1000/2000 mm. Vedligeholdelsesfri og rengøringsvenlig. Nem fjernelse af grafitti og alle emner kan erstattes individuelt i tilfælde af vandalisme. I Superfly-familien findes desuden en plint og et bord!

Superfly Plint

Superfly plinten er i samme stramme papir-foldeagtige, men robuste design som Superfly-seriens bænk og bord. 

Sædet er i robust, flerlags og indfarvet 11 mm højtrykslaminat i 9 farver. Meget UV- og vejrbestandigt, stor stivhed og mekanisk holdbarhed. Stel i varmgalvaniseret stål, pulverlakeret med struktur, stålgrå pulverlak. Nærmeste farvekode RAL 7024.

Plinten leveres i 2 længder: 1000/2000 mm. Vedligeholdelsesfri og rengøringsvenlig. Nem fjernelse af grafitti og alle emner kan erstattes individuelt i tilfælde af vandalisme. I Superfly-familien findes desuden en plint og et bord!